Blog Hoofdmenu
Home » Ontspanning » Bamboo basics

Bamboo basics

Het Australische merk Boody streeft naar een zo duurzaam mogelijk product, van de ecologisch verbouwde bamboe tot de productie, de recyclebare verpakkingen en de logistiek. Het product waar we het over hebben, is ondergoed van bamboe. Correctie: het meest fijne ondergoed van bamboo!

Ondergoed

Boody dus. De bamboe die wordt gebruikt in het ondergoed van Boody wordt op ecologisch verantwoorde wijze geplant en geoogst, dit betekent kortweg dat het milieu (inclusief de dieren) er niet onder lijden. Dat dit ook daadwerkelijk zo is, is terug te zien in de verschillende keurmerken die Boody mag dragen, waaronder Ecocert en PETA (het ondergoed is 100% vegan). Ook heeft Boody een WRAP certificaat (Worldwide Responsible Accredited Production), dit certificaat houdt in dat in de productie van het Boody ondergoed goed voor mensen gezorgd wordt. Met andere woorden: geen kinderarbeid, geen gedwongen arbeid, een veilige en gezonde werkomgeving en normale werktijden en beloning. Dit is echt essentieel voor Boody, maar ook voor ons, want hoe vaak kun je over de productie en naaisters niets terug vinden in een productieproces van kleding?

Goed gevoel

Boody geeft ons dus naast duidelijkheid ook een echt goed gevoel: ecologische bamboo basics waar wij heel blij van worden. We lieten er in deze blog geen gras over groeien: bij Binorm zijn wij fan van het merk. De producten hebben een hoog draagcomfort, zijn stijlvol én duurzaam. We nemen je even mee in de voordelen van de fijne Boody basics in ons assortiment.

Basics

Bij Binorm vind je de fijne basics van Boody voor zowel vrouwen als mannen. De alledaagse essentials zijn zacht, eenvoudig en duurzaam. Gemaakt van ademende, organisch geteelde bamboe. Biologisch geteelde bamboe is zeer comfortabel waardoor het perfect is voor kledingstukken die dicht op de huid zitten. Deze stijl is van nature ecofriendly, vocht afvoerend en hypoallergeen. Echt, deze basics wil je dragen hoor!


Lees onze blogartikelen over bamboo basics

Scroll naar boven