Blog Hoofdmenu

Toppers voor je weerstand

Binorm toppers voor je weerstand

Bij Binorm komen we zo veel mooie producten tegen en soms is het bijna lastig om aan jullie te laten zien wat we allemaal hebben…

We hebben nu een aantal producten op een rijtje gezet waar je weerstand erg gelukkig van wordt. Wellicht denk je, weerstand? Nu al? Maar juist voor je weerstand is het gunstig om deze bijtijds op te bouwen, zodat (wanneer het nodig is) je weerstand hoog is en je wel wat kan hebben.

Alka Thee

Alka is zo’n merk dat misschien niet iedereen kent. Het merk bestaat sinds 1996 en zet zich in om het lichaam te ontzuren. Door verschillende factoren ontstaan er ‘zuren’ in het lichaam, denk hierbij aan: stress, roken, voeding, medicijnen en sporten. Om je lichaam gezond(er) te maken en weerbaar te houden is het dus van belang om te ontzuren. Alka Thee bevat 52 kruiden en helpt hierbij op heel toegankelijke wijze. Toegankelijk, want velen van ons drinken zo 1 à 2 koppen thee per dag, waarschijnlijk meer ; )  Als je daar nu Alka thee van maakt, dan ben je meteen lekker bezig voor je lijf!

Bio-Kult probiotica

Bij weerstand denken veel mensen vaak vooral aan het immuunsysteem dat virussen en bacteriën die niet in ons lichaam horen aanpakt. En dat is natuurlijk voor een belangrijk deel ook zo! Maar waar we misschien minder bij stil staan, is dat de weerstand begínt in onze darmen. Het is belangrijk dat onze darmwand gesloten is, zodat indringers makkelijk via deze weg ons lichaam weer kunnen verlaten. Helaas is dit vaak niet het geval. Indringers kunnen hierdoor ons lichaam in komen. Met als gevolg: een immuunsysteem dat de hele tijd aan het werk moet! En zelfs misschien zo hard, dat het niet alles tegelijk aan kan. Hoe werk je dan aan een sterke darmwand? Onder andere door de groei van lichaamseigen bacteriën in je darmen te stimuleren. Door veel vezels uit planten te eten, regelmatig te ontspannen en een bepaalde periode een probioticum in te nemen kan je je eigen bacteriën laten groeien en bloeien.

Binorm vitamines

We verkopen al zo lang vitamines en supplementen van de beste leveranciers die er bestaan dat we onze kennis gebundeld hebben in een eigen merk. De Binorm vitamines en supplementen zijn zorgvuldig samengesteld en hebben een prettige prijs. Gezondheid moet bereikbaar zijn voor iedereen vinden wij.

Vitamine D3

Zelfs al eten we gezond, we krijgen niet altijd voldoende vitamine D binnen, omdat we deze vitamine alleen kunnen aanmaken onder invloed van zonlicht. Daarom wordt vaak aangeraden om tijdens de donkere maanden wat extra vitamine D bij te slikken. D3 is een actieve variant van vitamine D en draagt o.a. bij aan sterke botten, tanden en het immuunsysteem.

Vitamine C1000

De klassieker, vitamine C (ofwel: ascorbinezuur), voor de weerstand. En dat is niet voor niets, deze antioxidant helpt mee aan het beschermen van je cellen en houdt je weerstand in stand.

Multi-totaal

Steeds vaker hebben we door onze leefstijl meer voedingsstoffen nodig en is het moeilijker om deze alleen uit voeding te halen. Voeding blijft natuurlijk de basis! Toch kunnen er allerlei redenen zijn, waardoor ons lichaam behoefte heeft aan meer en/of andere voedingsstoffen, zoals wanneer de R in de maand zit en onze weerstand extra op de proef wordt gesteld. Met de multi-totaal kan je je lichaam dan een steuntje in de rug geven. Hier zitten de lichaamseigen vormen van belangrijke vitamines en mineralen in (“van A tot Z”) en ook in een goede dosering (voor volwassenen).

Echinaforce van A. Vogel

Dit kruidensupplement blijft gewoon goed: de Echinaforce van A. Vogel. De Echinacea stimuleert de werking van het immuunsysteem. En dit zorgt weer voor een verhoogde weerstand. Vaak wordt dit kruid gebruikt wanneer men klachten heeft, maar het is ook goed preventief in te zetten. Als je bijvoorbeeld iedere herfst een stevige verkoudheid hebt.

GO Bronchio Gemmae

Dit kruiden preparaat van Gemmo oplossingen stimuleert het immuunsysteem en gezonde luchtwegen. Hierin zijn de kiemen en scheuten van bomen en planten gebruikt, heel geconcentreerd dus. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kracht van kiemgroenten.

Je neemt 3x daag 30-50 druppels, we adviseren het vaak bij luchtwegklachten en hebben er heel goede ervaringen mee.

Imuno strength van Lamberts

Dit sap barst van de antioxidanten die gehaald zijn uit vlierbes, rozenbottel en zwarte bes. We weten allemaal dat antioxidanten een geweldige invloed kunnen hebben op je immuunsysteem en dus ook je weerstand en dit sap is een fijne toevoeging aan je dagelijkse routine, wil je je immuunsysteem even een duwtje in de goede richting geven.

MÖLLER’s Omega 3

‘Vroeger’ had je levertraan, nu heb je Möller’s. Dit is pure Noorse visolie. Uiteraard produceert Möller’s duurzaam. Een unieke combinatie van natuurlijke omega-3, natuurlijke vitamine A en D met een frisse citroensmaak. Olie vindt men soms prettiger in gebruik, omdat je niet hoeft te ‘slikken’, niet iedereen slikt makkelijk capsules door. De olie is uitzonderlijk rijk aan de gezonde omega-3 vetzuren. Eén lepel bevat maar liefst 1.000 mg DHA en EPA. Omega 3 is goed voor o.a. je hersenen, botten, tanden, spieren, hart, bloedvaten, ogen, immuunsysteem en je huid.

Keelzuig van New Care

Deze zuigtabletten met vlierbes, vitamine C en zink kun je ‘altijd’ gebruiken als aanvulling op de extra behoefte aan vitamine C en zink.

Vlierbes, een bekend middel voor het immuunsysteem, helpt om vrijer te ademen en de keel schoon te houden. Vandaar ook de naam keelzuig. Dan de vitamine C en Zink, beiden ondersteuners van de lichaamseigen afweer, het zijn dé ingrediënten voor een beetje hulp bij de overgang van seizoenen. Of zoals nu in deze tijd, om je weerstand op peil te houden.

Biologische Spirulina van Chi

Spirulina, de alg die superkrachten bezit. Spirulina wordt in de categorie ‘superfood’ geplaatst en dat is niet voor niets. Het voedingssupplement zit vol met mineralen, vitaminen, eiwitten en nog veel meer.

Je kunt het  zien als de groene ‘multivitaminen’, de dosering en hoeveelheid vitaminen is lager dan in de reguliere multivitamine tabletten, maar Spirulina vult tekorten uitstekend aan. In perioden dat je drukker bent dan anders en/of je vermoeid voelt en extra ondersteuning kunt gebruiken, is Spirulina de meest rijke natuurlijke bron van mineralen en vitaminen. Ook zit er veel plantaardig eiwit in, hierdoor is Spirulina een geliefde toevoeging voor vegetariërs en veganisten.

Wil jij werken aan je weerstand? Kom gerust langs bij ons in de winkel voor advies! Kijk hier voor de openingstijden van onze winkel of neem contact op via support@binorm.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven