Blog Hoofdmenu

Smeren smeren smeren – Natuurlijke huidverzorging merken

We verkopen bij Binorm al sinds het begin natuurlijke huidverzorging, of in ieder geval een zo natuurlijk mogelijk verzorging van de huid. En het liefst ook nog biologisch. Het is ons motto en onze overtuiging om onze klanten een zo goed mogelijk assortiment aan te bieden.

De populariteit van natuurlijke huidverzorging is erg toegenomen en dat is niet verwonderlijk. We smeren al sinds de oudheid (Romeinen red.) geurende olie op onze huid om het zacht te maken, te verzorgen of te hydrateren.

Met de opkomst van de chemie en de mogelijkheden daarvan zijn ook huidverzorging producten ontwikkeld en waar we wellicht 40 jaar geleden allemaal massaal vette Nivea op onze droge wangen smeerden, verdiepen we ons nu in: Wat smeren we dan precies op onze wangen? Wat zit erin en wat doet het voor je?

Een enorme vooruitgang natuurlijk, want ons grootste orgaan verdient het ook om goed behandelt te worden. We denken veel aan gezonde voeding en wat we eten, dat het liefst puur natuur en onbewerkt moet zijn, biologisch, vegan, lactose vrij enzovoorts. Maar ook wat je smeert kan wel degelijk effect hebben op de gezondheid van je huid.

We lichten een aantal merken voor je uit die wij verkopen, die je bewust onbewust zo in je mandje kunt stoppen. Klik op de buttons hieronder en ontdek deze mooie merken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven