Blog Hoofdmenu

Nu het leven er zo anders uitziet, nemen we je graag mee op een dag bij Binorm

Nu het leven er zo anders uitziet, nemen we je graag mee op een dag bij Binorm. Monika vertelt…

Zoals altijd beginnen we de dag met het klaarzetten van spulletjes. Buiten worden de manden netjes aangevuld en onze schoenen mooi geëtaleerd op de gondola. Er wordt nog een extra zorgvuldig poets rondje gedaan.

Het is zonnig in Zutphen, maar de straten zijn akelig verlaten. De winkels tegenover en naast ons zijn deels gesloten. Een enkele winkelier groet vrolijk, we houden de moet erin.

Daar hebben we onze eerste klant. Helaas kan deze niet zelf in onze winkel rond lopen om de spulletjes te pakken, maar met een glimlach en alle liefde zoeken ik de spullen bij elkaar.

Er wordt gepind. Dit keer kan het niet contactloos dus ik maak het pin apparaat grondig schoon zoals ik dat na iedere gepinde handeling doe. Ik zie dat deze mevrouw dankbaar is dat we om haar veiligheid geven. 1 klant tegelijk in de winkel zorgt voor rust.

Buiten staat er al weer iemand te wachten. Geduldig kijkend naar de mooie etalage en daarna wat kaarten uitzoekend om te versturen. Ah.. de telefoon. Een oudere dame vraagt of wij haar iets kunnen bezorgen. Ze is duidelijk uit op een praatje en ik neem de tijd om het voor haar in orde te maken.

Van boven komt een collega met pakjes die moeten worden verstuurd. Er wordt duidelijk meer op de webshop besteld. En trouwens ook gewoon per mail.

We proberen zo flexibel mogelijk ten dienst te zijn. Het vraagt wat aanpassingsvermogen maar ons humeur lijdt er niet onder.

Gezellig nemen we een kopje koffie of thee als het kan. Zo gaan we de dag door en eindigt de dag nadat we de winkel weer op orde hebben gebracht en de bestellingen hebben gedaan.

Nog een laatste poetsrondje en dan gaat de deur weer op slot.

Morgen is er weer een dag…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven