image

Nieuwe collectie lenteschoenen

Dansend de lente in op nieuwe schoentjes...

Ze beginnen al binnen te druppelen...of eigenlijk wandelen: onze nieuwe collectie lenteschoenen. Van sneakers tot slippers en sandalen. Met hakje of zonder. En ook (stiekem) nog een heel leuk laarsje! In de leukste kleurtjes. Onze planken zijn weer gevuld met de mooie merken El Naturalista, Sanita en we verwelkomen ook een nieuw merk: ACBC ofwel Anything Can Be Changed. Deze sneakers zijn o.a. gemaakt van circulaire materialen, zoals kurk, appelvezel, jute en gerecycled katoen en rubber. En nog meer goed nieuws: er is nog een groot deel lenteschoenen onderweg. Om je alvast een indruk te geven en te laten zien wat we nu hebben staan, schoot Bianca een paar mooie kiekjes voor je.


El Naturalista

 

"Onze planken zijn weer gevuld met de mooie merken El Naturalista, Sanita en we verwelkomen ook een nieuw merk: ACBC ofwel Anything Can Be Changed."

  Goed voor je voeten zorgen kan natuurlijk op heel veel manieren. Door ze te masseren of in een zoutbadje te dompelen bijvoorbeeld. En misschien worden jouw voeten daarnaast ook wel net zo  blij als die van ons van deze nieuwe collectie lenteschoenen.😍

El Naturalista

Zodra er meer schoentjes binnen komen, zullen we deze hier ook bij plaatsen! Ben je toch nog niet helemaal toe aan lenteschoenen en wil je liever je voeten juist extra verwarmen? Daar kunnen de wolvilten sloffen van Glerups je natuurlijk ook heel goed bij helpen ❤️

Kom je binnenkort passen?

Liefs van ons!

Uitgelicht

Last van Pollen? Deze supplementen kunnen helpen!

Veel mensen hebben last van al wat groeit en bloeit in de lente. Met deze natuurlijke tips kun jij genieten van de lente zonder de hele tijd te hoesten en proesten.