Blog Hoofdmenu

Nieuwe collectie lenteschoenen

Dansend de lente in op nieuwe schoentjes…

Daar zijn ze eindelijk: onze nieuwe collectie lenteschoenen. Van sneakers tot slippers en sandalen. Met hakje of zonder. En ook (stiekem) nog een heel leuk laarsje! In de leukste kleurtjes. Onze planken zijn weer gevuld met de mooie merken El Naturalista, Sanita en we verwelkomen ook een nieuw merk: ACBC ofwel Anything Can Be Changed. Deze sneakers zijn o.a. gemaakt van circulaire materialen, zoals kurk, appelvezel, jute en gerecycled katoen en rubber. Je vindt ze alleen bij ons in de winkel, zodat je ze goed kunt bekijken én kunt passen! Om je alvast een indruk te geven en te laten zien wat er allemaal staat, schoot Bianca een paar mooie kiekjes voor je.

El Naturalista

“Van sneakers tot slippers en sandalen. Met hakje of zonder. En ook (stiekem) nog een heel leuk laarsje! In de leukste kleurtjes.”

“Onze planken zijn weer gevuld met de mooie merken El Naturalista, Sanita en we verwelkomen ook een nieuw merk: ACBC ofwel Anything Can Be Changed.”

Goed voor je voeten zorgen kan natuurlijk op heel veel manieren. Door ze te masseren of in een zoutbadje te dompelen bijvoorbeeld. En misschien worden jouw voeten daarnaast ook wel net zo  blij als die van ons van deze nieuwe collectie lenteschoenen.😍

El Naturalista klompjes

Sanita klompjes

 

Ben je toch nog niet helemaal toe aan lenteschoenen en wil je liever je voeten juist extra verwarmen? Daar kunnen de wolvilten sloffen van Glerups je natuurlijk ook heel goed bij helpen ❤️

Kom je binnenkort passen?

Liefs van ons!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven